Club Competitie

In de wintermaanden kunnen de leden mee doen aan de Handboogschutterij Odulphus Club Competitieslide418922. Na de pauze is het mogelijk hier aan mee te doen en aan het eind van het winterseizoen wordt de winnaar bekend gemaakt.

Rose Rummler houdt de uitslagen bij en zorgt ervoor dat de wekelijkse uitslagen in de Balkster Courant worden gepubliceerd. De wekelijkse uitslagen worden elke week op deze website vermeld.

slide9419068

HBS Odulphus is een creatieve handboog vereniging die ook eens in het jaar, onder leiding van Jan van der Veen uit Makkum het eigen boogbouw toernooi organiseert. De leden nemen dan met eigengemaakte bogen en pijlen de strijd tegen elkaar op. De meest ludieke creatie’s komen voorbij.

Image1

 

Ook organiseert de handboogclub elk jaar een Mid Winter en Mid Zomer Veld en Jacht Ronde voor leden gehouden. Er wordt een parcour uitgezet waar op verschillende afstanden de verschillende doelen moeten worden geraakt. Na afloop wordt afgesloten met een gezellige BBQ en feest in onze kantine op het buitenveld. Na inspanning is het In ook in de zomermaanden, elke maandagavond na het trainen, weer tijd om de boog weer te ontspannen en gezellig samen een hapje en sapje te nuttigen onder het bespreken van de vorderingen of problemen die tijdens het oefenen naar boven zijn gekomen.

 

Share